Conducere – CȘE 2023-2024

PREZENTAREA ECHIPEI CONSILIULUI ȘCOLAR AL ELEVILOR 

Creativi și deschiși la noi cunoștințe și oportunități ce ne apar în cale, îndrumați de valorile care stau la baza CȘE: integritate, loialitate, respect, sustenabilitate, implicare, voluntariat, inovație și unitate, ne propunem să implicăm cât mai mulți elevi în elaborarea și participarea la cât mai multe activități non-formale, CȘE – promotor al dezvoltării climatului școlar, dar și un cadru de dezvoltare, de educație civică autentică și de formare a unor cetățeni autentici – este format din următorii membrii:

Structură formată dintr-o echipă de reprezentanți aleși prin vot democratic, CȘE reprezintă cadrul prin intermediul căruia puteți fi auziți. Pe baza principiului legitimității, puteți elabora propuneri și soluții, puteți să vă autosesizați cu privire la problemele cu care vă confruntați.

Exorbitanți, carismatici, suntem mai mult decât clipe. Suntem catastrofe de clipe gata să-și depășească barierele. Hai să milităm împreună pentru apărarea drepturilor elevilor și să ne împlinim visele în anii frumoși ai experienței de licean!

             

 

 

Vizualizări: 1,377 total views