Vrei la liceu? Vino la al meu!

Este cea mai frumoasă invitație pe care o pot transmite chiar liceenii reginiști, mândri de evoluția și de alegerile lor, mândri de mediul în care lucrează și își creionează propria identitate.

  1. Descoperă ce ți se potrivește!

Anul școlar 2022-2023 a fost pentru liceenii de la Regina Maria, un an al confirmărilor valorice prin cele 20 de calificări la olimpiadele naționale și peste 80 de premii și mențiuni obținute.

A fost anul în care  echipa de robotică, proiectele europene, formările în străinătate, Consiliul Școlar al Elevilor,  activitățile extrașcolare și de voluntariat au îmbogățit fiecare zi din viața școlii, au colorat cu veselie și entuziasm fiecare moment din orarul școlar.

Ne propunem, în 2023-2024, să fim și mai creativi și energici, să ne dedicăm în totalitate performanțelor, să creștem valoric, să educăm o nouă generație cu același entuziasm și interes pentru elevii noștri!

Prin cele nouă clase propuse vom putea răspunde dorințelor tuturor elevilor din Dorohoi și împrejurimi: matematică-informatică (1 clasă), științe ale naturii (2 clase), științe sociale (2clase), filologie (1 clasă), economic (1clasă), comerț (1 clasă), estetică (1 clasă).

Alegând Regina Maria dați startul unei etape în care puteți să trăiți din plin bucuria cunoașterii, implicarea în activități prin care să vă valorificați potențialul!

 

   2. Convinge-te urmărindu-ne activitatea!

    3. E momentul tău să alegi. Ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău!

Imnul Liceului – „JOS PĂLĂRIA, REGINA MARIA”

Vizualizări: 1,138 total views