Echipa de Robotică a Liceului „Regina Maria” – Munca în echipă la un alt nivel

Suntem North East Dynamics, a doua generație de elevi din echipa de robotică a liceului “Regina Maria”. La momentul actual ne mândrim cu o victorie la etapa națională a competiției First Tech Challenge, obținută în august 2021.

Munca și ambiția au fost cele care ne-au propulsat în topurile acestui campionat, însă toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul mentorilor și al conducerii liceului. Ei au fost cei care au crezut în noi încă din primele momente și s-au asigurat că echipa funcționează la capacitate maximă.

Începând cu laboratorul în care ne desfășurăm activitatea și continuând cu utilitățile necesare utilizării optime a acestuia, conducerea școlii nu a stat niciun minut pe gânduri și ne-a oferit toate condițiile necesare pentru a ne putea pregăti pentru competiții.

Alături de aceasta, la baza echipei North East Dynamics au stat patru mentori: prof. Oprița Petru Simion, prof.Amarie Bogdan, prof.Rotariu Oana și prof. Bolohan Mihai, care ne-au inițiat în tainele roboticii și care ne-au familiarizat cu campionatul FTC. Aceștia sunt alături de echipă din anul 2018 și continuă să ne susțină și să ne încurajeze zilnic în a da ce avem mai bun. Relația pe care o avem cu aceștia este bazată, în primul rând, pe respect, însă prezența lor alături de noi este mereu una plăcută, fiind mereu liberi să ne exprimăm ideile și fiindu-ne ascultate în totalitate opiniile. Ei reprezintă cei mai mari susținători ai noștri și nu se sfiesc să ne amintească cât de mândri sunt de reușitele noastre.

Nu ne putem exprima aprecierea și recunoștiința față de efortul pe care aceștia le-au depus pentru a face din North East Dynamics o echipă de renume și din noi niște campioni naționali. Ne-au îndrumat, ne-au motivat și ne-au determinat să muncim pentru visul nostru. Au fost cei care au văzut ceva în noi când nimeni nu vedea și care nu ne-au lăsat să ne dăm bătuți niciodată.

Deși majoritatea a ales Liceul “Regina Maria” din dorința de a face parte din această echipă, sprijinul pe care l-am primit a depășit așteptările noastre și ne-a confirmat că am luat decizia corectă. Alături de mentori, toate cadrele didactice ne-au arătat empatie și ne-au susținut în drumul nostru spre victorie.

(Andreea Ionel, Departamentul PR, elevă în clasa a XI-a A)

Vă împărtășim emoțiile unei victorii!! 

https://www.dorohoinews.ro/invatamant-6202-Prima-lec%C8%9Bie-de-robotic%C4%83-predat%C4%83-de-echipa-North-East-Dynamics-de-la-Liceul-%E2%80%9ERegina-Maria%E2%80%9D-Dorohoi–FOTO.html

Vizualizări: 391 total views