Blog

Elev de la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi – Premiul I la Concursul pluridisciplinar PROSOFT@NT

Performanțele elevilor de la Liceul „Regina Maria” la informatică sunt (re)cunoscute, iar dorința de a excela, în fiecare sezon competițional, se concretizează în rezultate remarcabile.

Desfășurat în intervalul 1-4 martie 2023, la Piatra Neamț, Concursul Pluridisciplinar PROSOFT@NT, inclus în lista competițiilor finanțate de Ministerul Educației, a reunit elevi din întreaga țară, la secțiunile: matematică, programare, soft educațional, interdisciplinară.

Participant la secțiunea Soft educațional, Mădălin Neaună, elev în clasa a X-a A, specializarea matematică-informatică, coordonat de prof. Bogdan Amarie, a reușit să obțină Premiul I și să confirme astfel pasiunea sa pentru acest domeniu.

După ce s-a calificat, în anul școlar anterior, la etapa națională a Olimpiadei de informatică, Mădălin a reușit să demonstreze că, atunci când interesul pentru un domeniu este completat de muncă și perseverență, rezultatele sunt pe măsură.

Felicitări, Mădălin, succes în viitoarele competiții și recompense la fel de strălucite pentru munca ta!

Dorohoi News | DH News – Stiri Dorohoi – Botosani – Elev de la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi – Premiul I la Concursul pluridisciplinar PROSOFT@NT – anunturi

Vizualizări: 1,032 total views

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts