Blog

Liceenii de la Regina Maria-dublă calificare la etapa națională și podium absolut la Olimpiada de biologie, etapa județeană, clasa a IX-a

În plin sezon al olimpiadelor școlare, elevii de la „Regina Maria” sunt din ce în ce mai motivați să își demonstreze valoarea, impunându-se, de această dată, la etapa județeană a Olimpiadei de biologie, clasa a IX-a.

Cele trei participante, colege de clasă la specializarea științe ale naturii, au ocupat podiumul, iar două dintre ele s-au calificat la etapa națională a competiției.

Astfel, Ștefana Purușniuc a obținut Premiul I, Bianca Zotic-Premiul II și Raluca Lepărdă- Premiul III. Coordonate de d-na profesoară Monica Ștefan, fetele au ocupat în totalitate podiumul, iar Ștefana și Bianca își doresc să obțină un rezultat foarte bun la etapa națională, organizată la Iași, în perioada 10-14 aprilie 2023.

Alături de rezultatele impresionante ale fetelor de clasa a IX-a, s-au mai obținut 6 mențiuni la clasele a X-a (Carp Florina, Agheorghitoae Flavia, Rotariu Anna Maria-prof Monica Ștefan)și a XI-a (Curelariu Maria Alexandra, Ion Maria, Calancea Adrian-prof. Elena Cercel).

Convinși că îmbinarea fericită dintre muncă, motivație și pasiune le vor fi recompensate, îi felicităm și le urăm succes în pregătire tuturor celor care își testează cunoștințele la cel mai înalt nivel!

 

https://www.dorohoinews.ro/invatamant-5980-Liceenii-de-la-Regina-Maria-dubl%C4%83-calificare-la-etapa-na%C8%9Bional%C4%83-%C8%99i-podium-absolut-la-Olimpiada-de-biologie,-etapa-jude%C8%9Bean%C4%83,-clasa-a-IX-a.html

https://stiri.botosani.ro/stiri/educatie/patru-elevi-vor-reprezenta-judetul-botosani-la-olimpiada-nationala-de-biologie.html

 

Vizualizări: 796 total views

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts