News

Final de an școlar pentru liceenii „Reginei Maria”

Ziua de vineri, 16 iunie 2023, a închis povestea anului școlar 2022-2023 și pentru liceenii de la Regina Maria, într-o zi presărată cu trăiri și emoții prețioase.

Festivitatea de încheiere a cursurilor, desfășurată în prezența d-lui primar al municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu, a fost o adevărată sărbătoare a performanțelor, un bilanț al unui an școlar în care liceul a crescut prin excepționale rezultate și activități memorabile. În discursul său, dl. primar al municipiului Dorohoi a subliniat importanța educației și a apreciat performanțele elevilor reginiști, exprimându-și convingerea că acestea fac să crească prestigiul orașului și oferă garanția unui viitor mai bun. O medalie și o diplomă au marcat parteneriatul activ dintre cele două instituții.

Conducerea școlii a premiat cadrele didactice și elevii cu rezultate la olimpiadele școlare, oferind medalii, cărți, diplome și cadouri personalizate. Cele 12 premii și mențiuni la etapa națională a olimpiadelor școlare și 85 de premii și mențiuni la etapa județeană au adus liceenilor Reginei satisfacția de a  le fi apreciate și aplaudate munca, perseverența și pregătirea excelentă.

Au primit câte o diplomă și aplauzele celor prezenți și cei 35 de elevi care au finalizat anul școlar cu media generală 10. Premii, diplome, cărți, coronițe au fost oferite de diriginți pentru elevii performanți din fiecare clasă. Prezența la festivitatea de premiere a absolvenților de clasa a XII-a a oferit prilejul de a le aprecia, încă o dată, performanțele și de a le dori un examen de bacalaureat care să le pună în valoare cunoștințele și să le aducă o medie cât mai mare.

„A fost un an în care am muncit mult, dar se vede că a fost și foarte bine, grație colegilor noștri care au implicat elevii în activități educative, proiecte Erasmus, i-au pregătit pentru concursuri și olimpiade, pentru examenul de bacalaureat. Avem parte de elevi și părinți extraordinari, dezvoltăm parteneriate relevante pentru educația elevilor noștri, căutăm resurse să le facem cât mai plăcută experiența liceului. Îi felicit și, în același timp, le mulțumesc tuturor, elevi și profesori, pentru ceea ce au realizat în acest an școlar și sunt sigură că vacanța de vară le va alimenta dorința de a excela în anul școlar următor! Tuturor, o vară cu mult soare, zile colorate și amintiri de neuitat! După bucuria învățării, este timpul și pentru bucuria relaxării!”, este mesajul transmis de prof. Gabriela Bolohan, directorul Liceului „Regina Maria” Dorohoi.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related News