Blog

Săptămâna Meseriilor 2022

Liceul „Regina Maria” Dorohoi a fost gazdă vineri, 11 martie 2022, pentru 25 de elevi de clasa a VIII-a  de la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița, în cadrul proiectului educațional „Meseria mea de viitor”, proiect desfășurat în cadrul acțiunii Săptămâna meseriilor.

Viitorii absolvenți de gimnaziu au fost purtați practic  prin oferta educațională de la filiera tehnologică a liceului. Aceștia au vizitat și explorat laboratoarele de estetică și comerț, participând la o demonstrație din partea elevilor de la specializarea coafor-stilist, precum și la activitățile interactive desfășurate de elevii de la specializările economic și comerț. Au fost inițiați în tainele unei afaceri prin activitatea „Imperiul leilor” prezentată de către elevii de la specializarea Tehnician în activități economice, au învățat să citească  corect o etichetă cu elevii de la specializarea tehnician în activități de comerț și au fost impresionați de talentul și îndemânarea în coafură, machiaj și manichiură ale elevelor de la specializarea Coafor – stilist.

În anul școlar 2022-2023 oferta educațională a liceului Regina Maria pentru filiera Tehnologică, clasa a IX-a, este următoarea:
– 1 clasă – 24 locuri – Specializarea Tehnician în activități economice;
– 1 clasă – 24 locuri – Specializarea Tehnician în activități de comerț;
– 1 clasă – 24 locuri – Specializarea Coafor – stilist.

Aceste specializări, intrate în tradiția și identitatea Reginei Maria, deschid poarta unor generații dornice să obțină calificări de înaltă calitate!

Vizualizări: 3,313 total views

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts