Blog

Calificare la etapa națională a Olimpiadei de Tehnologia Informației și numeroase premii pentru elevii de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi

Desfășurarea etapei județene a Olimpiadei de Tehnologia Informației a completat palmaresul impresionant al elevilor de la Liceul ”Regina Maria” la olimpiadele din anul școlar 2022-2023, aducând a 18 calificare la etapa națională.

La clasa a X-a, secțiunea C#, Mădălin Neaună, coordonat de prof. Amarie Bogdan, a obținut 94 puncte, premiul I și calificare la etapa națională, după ce s-a clasat primul și la etapa județeană a Olimpiadei de informatică din acest an și a obținut Premiul I la Conucursul Pluridiciplinar Prosoft@NT, secțiunea soft educațional.

Și ceilalți participanți de la Liceul Regina Maria au reușit să demonstreze că abordează concursurile școlare cu seriozitate și o pregătire la cele mai înalte standarde.

Premiul II – Florin Pomârleanu, clasa a IX-a, prof. Petru Simion Opriță;
Premiul III – Emanuel Arnăutu, clasa a X-a, prof. Bogdan Amarie;
Premiul III – Cezar Codreanu, clasa a X-a, prof. Bogdan Amarie;
Mențiuni:
– Antonio Andrioaie, clasa a X-a, prof. Bogdan Amarie;
– Ana-Maria Ignat, clasa a IX-a, prof. Petru Simion Opriță.

Îi felicităm pentru modul onorant în care au reprezentat școala, pentru calitatea pregătirii și asumarea înaltei performanțe și le urăm succes la competițiile următoare!

Loading

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts