Blog

Calificare la etapa națională a Olimpiadei de Tehnologia Informației și numeroase premii pentru elevii de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi

Desfășurarea etapei județene a Olimpiadei de Tehnologia Informației a completat palmaresul impresionant al elevilor de la Liceul ”Regina Maria” la olimpiadele din anul școlar 2022-2023, aducând a 18 calificare la etapa națională.

La clasa a X-a, secțiunea C#, Mădălin Neaună, coordonat de prof. Amarie Bogdan, a obținut 94 puncte, premiul I și calificare la etapa națională, după ce s-a clasat primul și la etapa județeană a Olimpiadei de informatică din acest an și a obținut Premiul I la Conucursul Pluridiciplinar Prosoft@NT, secțiunea soft educațional.

Și ceilalți participanți de la Liceul Regina Maria au reușit să demonstreze că abordează concursurile școlare cu seriozitate și o pregătire la cele mai înalte standarde.

Premiul II – Florin Pomârleanu, clasa a IX-a, prof. Petru Simion Opriță;
Premiul III – Emanuel Arnăutu, clasa a X-a, prof. Bogdan Amarie;
Premiul III – Cezar Codreanu, clasa a X-a, prof. Bogdan Amarie;
Mențiuni:
– Antonio Andrioaie, clasa a X-a, prof. Bogdan Amarie;
– Ana-Maria Ignat, clasa a IX-a, prof. Petru Simion Opriță.

Îi felicităm pentru modul onorant în care au reprezentat școala, pentru calitatea pregătirii și asumarea înaltei performanțe și le urăm succes la competițiile următoare!

Vizualizări: 1,020 total views

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts