Blog

Al treilea titlu de Școala Europeană 2022-2025

     

Miercuri, 8 iunie 2022, la Palatul Parlamentului, într-un cadru festiv, a avut loc premierea școlilor câștigătoare ale  competiției „Școală Europeană”. În premieră, ministrul Educației, prof. univ. dr. Sorin Mihai Câmpeanu, a înmânat trofeul și celor două scoli premiate din județul Botoșani: Liceul Regina Maria” Dorohoi și Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani.

Delegația județului Botoșani a fost însoțită de inspectorul școlar general, prof. dr. Ada-Alexandrina Macovei și de inspectorii pentru proiecte, prof. Gianina Butescu și prof. dr. Daniela Pintilei.

Liceul „Regina Maria” câștigă pentru a treia oară acest titlu, fiind reprezentat de director, prof. Bolohan Gabriela, prof. Ciobanu-Ilucă Cristina, director adjunct și de Carp Alexandra-Petruța, elevă.

„Pentru noi înseamnă o validare a performanțelor din ultimii ani, atât în ceea ce privește rezultatele la competiții școlare, cât, mai ales, în implementarea proiectelor europene. Suntem pentru a treia oară în postura fericită de a primi această recunoaștere a muncii noastre, fapt care nu poate decât să ne motiveze  să facem totul la superlativ pentru elevii noștri și pentru imaginea școlii în comunitate. Organizată impecabil de Ministerul Educației, festivitatea de premiere ne-a reunit sub semnul aprecierii unanime la cel mai înalt nivel.”, a declarat prof. Gabriela Bolohan, directorul Liceului „Regina Maria” Dorohoi.

 

 

Vizualizări: 2,770 total views

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts